Ja, ik wil! De 10 duurste verlovingsringen ter wereld Ja, ik wil! De 10 duurste verlovingsringen ter wereld
Als je jouw partner ten huwelijk vraagt, wil je dit natuurlijk met een zo mooi mogelijke ring doen. De elite denkt hier net zo... Ja, ik wil! De 10 duurste verlovingsringen ter wereld

Als je jouw partner ten huwelijk vraagt, wil je dit natuurlijk met een zo mooi mogelijke ring doen. De elite denkt hier net zo over. Dit zijn de 10 duurste ringen waarmee ooit een huwelijk beklonken is.

10. Prinses Diana, 430.000 euro

Deze ring is niet alleen de goedkoopste ring in deze lijst, het is ook nog eens hergebruikt. De eerste dame die hiermee ten huwelijk werd gevraagd was prinses Diana. Bij het tweede aanzoek bleef het stuk wel binnen de Britse koninklijke familie, want het is nu eigendom van Kate Middleton.

9. Anna Kournikova, 2 miljoen euro

Deze tennisdame werd ten huwelijk gevraagd door Enrique Iglesias. Dit aanzoek zette hij extra kracht bij met een ring die een 11-karaats diamant bevat. Dit weerhield haar er niet van deze ring gewoon te dragen tijdens haar tenniswedstrijden.

8. Catherine Zeta Jones, 2 miljoen euro

Michael Douglas had één karaat minder nodig om zijn Catherine Zeta Jones te overtuigen met hem in het huwelijksbootje te stappen. Om dit verschil goed te maken, besloot hij er wel nog 28 kleinere diamantjes aan toe te laten voegen.

7. Jacqueline, 2.5 miljoen euro

Deze ring werd aan Jacqueline gegeven door Aristoteles Onassis. Veel tijd om de ring te bestuderen heeft de wereld niet gehad, want naar eigen zeggen was de ring zo waardevol dat ze deze maar 2 keer heeft gedragen en deze daarna veilig heeft opgesloten in een kluis.

6. Melania Trump, 3 miljoen euro

De huidige president van de Verenigde Staten gaf zijn Melania een ring met diamant van 15 karaat en liet de rest van het sieraad van platina maken. Daarmee is er geen andere First Lady die in het bezit is van zo’n dure ring.

5. Jennifer Lopez, 4 miljoen euro

Marc Anthony is zanger en heeft daarnaast ook een kledingmerk. Een verlovingsring laten ontwerpen is dan natuurlijk ook niet teveel gevraagd. Hij gaf Jennifer Lopez ring met een blauwe diamant van 8,5 karaat, maar dat was niet genoeg om het stel tot in de eeuwigheid met elkaar verbonden te laten blijven.

4. Grace Kelly, 4 miljoen euro

Prins Rainier van Monaco kocht deze ring van Cartier voor zijn verloofde Grace Kelly. Het kleinood bevat een diamant van 10-karaats, geflankeerd door 2 andere diamanten.

3. Paris Hilton, 4.5 miljoen euro

Deze ring van 24-karaats witgoud met 3 diamanten erin verwerkt werd door Paris Latsis aan Paris Hilton gegeven. De ring is niet meer in haar bezit, want zij heeft de ring geveild en de opbrengst geschonken aan de slachtoffers van de orkaan Katrina.

2. Beyoncé, 5 miljoen euro

Deze ring die Beyoncé van Jay Z kreeg is een bijzondere. De steen op de ring, een 18-karaats diamant, is namelijk zo zuiver dat deze een eigen echtheidscertificaat heeft. Dit krijg je er gratis bij, mocht je ooit in de gelegenheid zijn om de ring over te kopen.

1. Elizabeth Taylor, 8.5 miljoen euro

De duurste verlovingsring ooit werd gegeven door Richard Burton. Ook de diamant op deze ring is gecertificeerd en met maar liefst 33-karaats laat deze de diamant ring van Beyoncé een doodgewoon steentje lijken. Elizabeth Taylor is inmiddels overleden en de ring is nu in het bezit van een Aziatische verzamelaar. Die zou zo’n 8.5 miljoen euro vragen voor het juweel.

Anne-Claire

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *