Genieten met zijn tweeën: de 10 mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis Genieten met zijn tweeën: de 10 mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis
Als je jouw partner net het jawoord hebt gegeven, wil je natuurlijk zo snel mogelijk met elkaar genieten van jullie nieuwe leven. Dit zijn... Genieten met zijn tweeën: de 10 mooiste bestemmingen voor een huwelijksreis

Als je jouw partner net het jawoord hebt gegeven, wil je natuurlijk zo snel mogelijk met elkaar genieten van jullie nieuwe leven. Dit zijn 10 topbestemmingen voor een huwelijksreis.

10. Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt een hoop mogelijkheden voor toeristen. Zo kun je aan het strand liggen combineren met een safari. Het spotten van de Big 5 hoort hier zeker bij. In de rijkere delen van de grote steden wordt er vaak ook Afrikaans gesproken, waardoor de meeste Nederlanders geen last hebben van de taalbarrière.

9. Florence

Florence (of Firenze zoals de Italianen zeggen) is de hoofdstad en ook één van de mooiste steden van Toscane. Deze hele stad ademt de renaissance uit en de romantiek straalt ervan af. Omdat de meeste beroemde steden in Toscane, zoals Pisa en Siena, in de directe omgeving liggen, kan je reis zo uitgebreid worden.

8. Parijs

Hoe kan de stad van de liefde ontbreken in een huwelijksreis-top-10? Afgezien daarvan heeft de stad vele bezienswaardigheden, is zij goed bereisbaar vanuit Nederland en is Disneyland dichtbij. Veel pasgetrouwde stellen maken namelijk een uitstap naar dit pretpark.

7. Maleisië

Maleisië is een land dat van alles te bieden heeft. Zo kun je er luieren op het strand, erop uit trekken in het tropische regenwoud, maar biedt het ook moderne luxe. Bovendien grenst het aan Thailand, wat ook een populaire vakantielocatie is.

6. Mauritius

Als je een afbeelding voorbij ziet komen van een azuurblauwe zee, witte stranden, palmbomen en felgekleurde vissen, dan is de kans groot dat je naar een afbeelding van Mauritius kijkt. Er zijn veel luxe resorts gebouwd speciaal voor toeristen die van al dit natuurschoon willen genieten.

5. New York

“The Big Apple” is een stad waar constant iets gebeurt. Je kunt er romantisch picknicken in Central Park, je kunt een musical bezoeken op Broadway, je kunt er het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building bewonderen. Eigenlijk kun je er alles.

4. Tanzania

Tanzania is het ultieme land voor een safari. De Big 5 spotten is hier bijna een garantie. Op de grens met Kenia ligt de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Als je wil genieten van zon, zee en strand, dan kun je vliegen naar het eiland Zanzibar, dat net voor de kust ligt. Dat is namelijk net een tropisch zwemparadijs.

3. Hawaï

Er is nauwelijks een meer exotische bestemming dan Hawaï. Voor Amerikanen is dit de huwelijksreisbestemming nummer 1, vooral vanwege het feit dat Hawaï misschien wel de mooiste stranden van de wereld heeft. Als je er vanuit Nederland heen vliegt, is het bezoeken van Los Angeles of San Francisco het overwegen waard.

2. Bali

Bali is één van de beste gebieden van de wereld om van zon, zee en feesten te genieten. De resorts, waar alles voor je geregeld wordt, zijn hier volledig op toegespitst. Wil je iets meer van de plaatselijke cultuur genieten, dan kan dat op Bali ook. Desnoods ga je ook nog langs op een van de andere eilanden van Indonesië.

1. De Nederlandse Antillen

Wil je een zongarantie, maar ook in je eigen taal worden aangesproken, dan zijn de Antillen voor jou de perfecte bestemming. Geniet van het strand, ga snorkelen, bezoek Willemstad, bekijk de zonsondergang en beleef een vakantie die je nooit meer zult vergeten.

Anne-Claire

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *