De 10 schoonheidsbehandelingen De 10 schoonheidsbehandelingen
Vriendinnen extravaganza Samen met je vriendinnen iets leuks ondernemen waarbij geld geen rol speelt. Dan wil je natuurlijk iets anders dan een high-tea of... De 10 schoonheidsbehandelingen

Vriendinnen extravaganza

Samen met je vriendinnen iets leuks ondernemen waarbij geld geen rol speelt. Dan wil je natuurlijk iets anders dan een high-tea of een etentje. Hieronder vindt je tien leuke uitjes op beauty gebied. Misschien wat veel van het goede maar je weet zeker dat je een uniek uitje beleeft.

10. Facelift met bier.

In Tsjechië kan je samen een facelift met bier ondergaan. Daarbij zou het gist in het bier een verjongende en verfrissende uitwerking op je gelaat hebben. Je gezicht en/of lichaam kan ontspannen en je ziet er stralend uit.

9. Schone voeten

Geen standaard bezoekje aan een pedicure die je voeten weer mooi maakt, maar een bad vol met visjes. De Garra Rufa visjes eten alle dode huidcellen van je voeten terwijl je heerlijk van een glaasje champagne kan genieten. Na de behandeling zijn je voeten helemaal schoon en zacht en klaar voor de stiletto’s en een avondje uit.

8. Bibberen in de sneeuwgrot.

Heerlijk een jacuzzi in de tuin of genieten van je bezoek aan de sauna. Maar dat dompelbad maakt het weinig spannend en sexy. Wil je iedereens eens even goed overtreffen, zorg dan voor een sneeuwgrot. Een plek om goed en snel af te koelen en het staat nog leuk ook. Het zou ook goed werken tegen angsten. De beleving is in ieder geval uniek en verkoelend.

7. Massage met slangen

In Israël vindt je wel een hele bijzonder massagesalon. Door gebruik te maken van slangen wordt je over je hele lichaam gemasseerd. Aangegeven wordt dat dit de ultieme manier is om te kalmeren en pijn in je gewrichten op te lossen.

6. Massage in Venetië

Lijkt het je nog niet echt wat, een massage met slangen maar wil je wel iets bijzonders? Laat je dan eens uitgebreid in de watten leggen op de kanalen van Venetië. Terwijl je vanuit de gondel geniet van het prachtige uitzicht wordt je heerlijk gemasseerd. Bang dat anderen je zien hoef je niet te zijn, de massage wordt gegeven in een privé lagune van de Cassanova Spa

5. Cactussen prikken niet

We blijven nog even bij de massages. We hebben namelijk nog niet gesproken over een heuse cactusmassage. In de Aquana Spa is deze mogelijk. Hoe akelig het ook klinkt, het schijnt geen pijn te doen. Integendeel, door de agave-alcohol en de nopal bloemen die worden gebruikt kan je ultiem ontspannen.

4. Badderen in wijn

In Japan wordt eenmaal per jaar een heus wijnbad aangeboden. In het populairste resort van het hele land wordt het zwembad volledig gevuld met rode wijn. Honderden liters wijn die ook nog eens constant ververst worden. Badderen en bijkletsen met een glaasje wijn in één keer.

3. Gouden lach

Genieten van een heerlijk masker op je gezicht en even lekker ontspannen. Dit kan met een gouden masker, gemaakt van 24 karaats goud. Het masker wordt door middel van stukje goudblad aangebracht op de huid. Hiermee ga je de strijd aan met de rimpels. Cleopatra schrijnt het volgens de overlevering dagelijks te hebben gebruikt.

2. Reiki

Ontspannen is een must, maar al je de yoga helemaal zat bent is er goed alternatief. Reiki op een paard. Het paard brengt je energiebanen weer helemaal in de juiste richting door tijdens de reiki op zijn rug te liggen. Mocht het toch wat tegen vallen dan kan je altijd nog gewoon een tochtje met het paard gaan maken

1. Strakke derriere

Onze topper om je eens lekker te laten verwennen en samen iets unieks te beleven. Een heuse traktatie en opknapbeurt voor je billen. In Detroit (Verenigde Staten) vind je een spa die dit verzorgt. Wassen, scrubben, een lekker maskertje en zelfs een parafine behandeling.

Anne-Claire

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *