Bereikbaarheid in stijl: de 10 duurste telefoons ter wereld Bereikbaarheid in stijl: de 10 duurste telefoons ter wereld
De tijd van de Nokia 3310 ligt al lang achter ons en tegenwoordig wil je natuurlijk ook dat je telefoon een hip uiterlijk heeft.... Bereikbaarheid in stijl: de 10 duurste telefoons ter wereld

De tijd van de Nokia 3310 ligt al lang achter ons en tegenwoordig wil je natuurlijk ook dat je telefoon een hip uiterlijk heeft. Met deze 10 telefoons lukt je dat zeker.

10. Nokia 8800 Gold Edition, 2500 euro

De Nokia 8800 Gold Edition is precies wat de naam doen vermoeden: het heeft exact dezelfde specificaties als een gewone Nokia 8800, op de buitenkant na. Die is van 24-karaats goud.

9. Gresso Luxury Phone, 3500 euro

Je ziet ze niet vaak, telefoons uit Rusland. Dit is er zo een. Qua specificaties is deze telefoon, net als de nummer 10 van deze lijst, niet erg bijzonder, maar de afwerking met goud en Afrikaans zwarthout drijven de prijs behoorlijk op.

8. Motorola V220 Special Edition, 45.000 euro

Met onze nummer 8 gaat de prijs al flink omhoog. De Motorola V220 Special Edition mag met recht special genaamd worden: de telefoon bevat 1200 diamanten en heeft een toetsenbord van 18-karaats goud.

7. iPhone Princess Plus, 160.000 euro

Van binnen is deze telefoon een gewone iPhone zoals alle anderen, van buiten ziet deze er totaal anders uit. Dat komt waarschijnlijk door de ruim 200 diamanten waarmee de buitenkant van de telefoon is ingelegd.

6. VIPN Black Diamond, 280.000 euro

De voorgaande telefoons zijn ingelegd met diamanten en deze telefoon heeft zelfs een diamant in de naam zitten. Toch is er geen diamant verwerkt in deze telefoon. Wat dit mobieltje dan wel exclusief maakt, is het feit dat er slechts 5 van gemaakt zijn.

5. Vertu Signature Cobra, 290.000 euro

Deze telefoon is versierd met een heuse slang van edelstenen, vandaar de naam cobra. Deze is gemaakt van robijnen, smaragden, parels, diamanten en andere edelstenen. Toch krijg je maar weinig mogelijkheden voor dit geldt: er zit niet eens een camera in de telefoon verwerkt.

4. Diamond Crypto, 1.2 miljoen euro

We zijn nu bij de echte dure gadgets aanbeland. Met in totaal 50 geslepen diamanten, platina onderdelen en een toetsenbord van 18-karaats roodgoud, is deze telefoon een lust voor het oog. Mocht je deze willen hebben, koop er dan één. Met alle beveiligingstechniek die op de telefoon zijn aangebracht, ben je zo weer opgespoord.

3. Goldvish Le Milion, 1.2 miljoen euro

Toen deze telefoon in 2007 uitkwam, ging deze meteen de boeken in als duurste mobiele telefoon ter wereld. De buitenkant is van 18-karaats witgoud en bevat ook een aantal diamanten van maar liefst 120 karaat.

2. Goldstriker iPhone 3GS Supreme, 3 miljoen euro

De trotse eigenaar van het enige exemplaar van deze telefoon is een Australische zakenman, die de telefoon in 2009 kocht. De telefoon is gemaakt van 22-karaats goud en 136 diamanten. Met deze telefoon weet je zeker dat je navigatietoets niet beschadigd raakt: dat is namelijk een 7-karaats diamant. Qua specificaties is dit overigens een doodnormale iPhone.

1. Stuart Hughes iPhone 5 Black Diamond, 8.5 miljoen euro

Ook van deze telefoon bestaat er maar 1 exemplaar. Deze door Stuart Hughes ontworpen telefoon bevat 135 gram 24-karaats goud, en een flink aantal diamanten: 654 in totaal. De Chinese eigenaar heeft er nog een zwarte diamant op laten plaatsen. Dit zou een erfstuk van zijn familie zijn. Zo draagt hij zijn meest kostbare bezit altijd met zich mee.

Anne-Claire

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *